Verhalen

Dagelijks maken we natuurlijk van alles mee bij Wasco. Op deze pagina lees je alle verhalen van jouw toekomstige collega’s, van logistiek tot verkoop, je leest het hier! Daarnaast delen we hier een aantal artikelen die ons bezighouden. Een mooie samenvatting van jouw dag!

Over wasco
Wasco’s James Bond VIP-avond een groot succes!
Wasco’s James Bond VIP-avond een groot succes!
Over wasco
Wasco behoort tot de top 500 grootste bedrijven van Nederland
Wasco behoort tot de top 500 grootste bedrijven van Nederland
Logistiek

Halveer de bouwtijd met Wasco bouwlogistiek

Wasco’s bouwlogistiek bewijst zichzelf opnieuw. In een recent project behaalde onze klant maar liefst 50% tijdswinst doormiddel van het inzetten van slimme bouwlogistiek, prefab en volumeboxen.

Advies & techniek

3900 zonnepanelen op distributie­centrum Wasco

Met trots kunnen wij vertellen dat we op ons distributiecentrum op bedrijventerrein Ecofactorij in Apeldoorn nog eens 1100 extra zonnepanelen geplaatst hebben. Deze uitbreiding is goed voor 350 MWh meer aan zonne-energie. Het is een uitbreiding van de 2800 zonnepanelen die al op het distributiecentrum liggen en past in ons streven naar duurzaamheid.

Productmanagement & inkoop

Contactloos sanitair heeft de toekomst

Het is alweer even geleden, maar we kennen het allemaal. Je gaat in een restaurant of café naar het toilet, wilt je handen wassen, zet de kraan aan en met alleen een lichte aanraking spuit de kraan met kracht de wasbak vol en – natuurlijk – je broek nat. Precies op de plek die het ongemakkelijk maakt...

HR
1000e cursist voor F-gassen certificaat bij WasCollege
1000e cursist voor F-gassen certificaat bij WasCollege
HR

WasCollege benoemd tot Challenger in de categorie Opleiders en Certificeerders

Heb jij het Partner of Choice onderzoek al gelezen? We hebben goed nieuws. WasCollege wordt benoemd tot Challenger in de categorie Opleiders en Certificeerders volgens het Partner of Choice onderzoek van de vakbladen Gawalo en Warmtepompen. En daar zijn wij trots op.

Advies & techniek

ROB VERTELT: Een gezond binnenklimaat begint met ventilatie

Werken, sporten, ontspannen; tijdens de wintermaanden doen we dat vaak binnen. We zitten er dan het liefst warmpjes bij, met de ramen dicht om tocht te voorkomen. In de loop van de dag beginnen we te gapen en concentreren wordt lastiger. Een gebrek aan verse lucht, of eigenlijk een teveel aan CO2, is hier vaak de oorzaak van. De luchtkwaliteit is dan niet meer op peil

Advies & techniek
Warmtepompen, pv-panelen of zonneboilers verplicht bij ingrijpende renovatie
Warmtepompen, pv-panelen of zonneboilers verplicht bij ingrijpende renovatie
Over wasco

WASCO 50 JAAR

Of toch niet? Wasco 50 jaar. Wat een rollercoaster. Van een jaar lang feest, naar veel annuleringen. In december komt onze legpuzzel uit en de overige events schuiven we 'gewoon even' door naar 2021

Logistiek

Wasco breidt distributie­centrum uit met 8.000 m2

Drie jaar geleden realiseerde Wasco een nieuw distributiecentrum van maar liefst 18.000 m² op de Ecofactorij in Apeldoorn. Door de forse groei van de bedrijfsactiviteiten wordt het distributiecentrum nu uitgebreid met nog eens 8000 m². De aanbouw wordt zeer duurzaam gebouwd, conform de BREEAM outstanding norm.

Job Alert

Wil jij als eerste weten wanneer er nieuwe vacatures beschikbaar zijn? Stel dan een Job alert in en ontvang de nieuwste vacatures per e-mail.