Verhalen
'Bij Wasco voel ik me thuis'

3 redenen om te werken bij Wasco

Je werkt niet alleen om brood op de plank te hebben, je wilt het ook naar je zin hebben en iets betekenen voor de wereld om je heen. Daarom zetten we 3 redenen op een rij om te werken bij Wasco.

 

3 redenen om te werken bij Wasco

wasco1

1. Betrokken

Wij zijn van oudsher een familiebedrijf. Dat voel je. We lopen graag wat harder als we de ander kunnen helpen. We zijn enthousiast over het werk en over elkaar. We zijn betrokken: we leven mee bij leuke en ook minder leuke dingen in elkaars leven. 

wasco2

2. Pak je kans

Binnen Wasco is het niet meer dan normaal dat je doorgroeit. Soms groei je in je huidige functie, doordat je trainingen krijgt of een opleiding volgt. Je kunt ook doorgroeien naar een andere functie. Omdat we een groot bedrijf zijn, liggen er altijd kansen voor je open. Pak je kans!

wasco3

3. Succesvol

Wasco is een succesvol bedrijf. We staan in de top 500 van grootste bedrijven van Nederland (lees hier). Ook persoonlijk zijn we succesvol. We staan open voor jouw ideeën en geven je graag de gelegenheid innovaties te testen en te implementeren. Zo zijn we continu bezig om jouw carriere én ons bedrijf stap voor stap naar een hoger niveau te brengen. 

Job Alert

Wil jij als eerste weten wanneer er nieuwe vacatures beschikbaar zijn? Stel dan een Job alert in en ontvang de nieuwste vacatures per e-mail.