Wasco als werkgever

Wasco als werkgever

Van een familiebedrijf naar een dynamische organisatie met zo'n 600 werknemers en 36 vestigingen: in de afgelopen 54 jaar is Wasco een begrip in de installatiebranche geworden. En die groei stopt nog lang niet. We investeren namelijk volop in modernisering, de toekomst én – het allerbelangrijkst – onze eigen WasCollega’s.

Dit betekent voor jou dat je aan de lopende band kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Hierdoor sta je nooit stil. Bij binnenkomst voel je direct de fijne sfeer en betrokkenheid binnen de organisatie. Collega’s staan altijd voor elkaar klaar en door de korte lijnen loop je makkelijk bij iedereen naar binnen, zelfs bij de directeur. Zo gaan we samen voor succes!

 

Vrijheid en ruimte voor eigen initiatief

Wasco is volop in transformatie. We willen niet alleen nu één van de grootste groothandels in de installatiebranche zijn, maar ook over 10 jaar. We kijken dan ook elke dag naar manieren om onze organisatie verder te verbeteren. En daarvoor zijn jouw ideeën onmisbaar. We geven veel ruimte om eigen initiatief te tonen en ideeën aan te leveren. Zo realiseren we samen mooie resultaten én dit biedt direct volop kansen om te groeien, bijvoorbeeld via ons eigen WasCollege.

Lees meer over Wascollege

 

Wasco hanteert hoge standaarden waar het gaat om de veiligheid van zijn mensen, producten en activiteiten en wat betreft de werkomgeving van ons personeel.

Wasco hanteert hoge standaarden waar het gaat om de veiligheid van zijn mensen, producten en activiteiten en wat betreft de werkomgeving van ons personeel. 

Duurzaamheid

Duurzaam ondernemen is een belangrijk onderwerp binnen Wasco. Zo hanteren we hoge standaarden als het gaat om de veiligheid van onze mensen, producten en activiteiten. Samen zorgen we voor een positieve, open en aangename werkomgeving voor iedereen. 

Daarnaast richten we onze blik op de wereld om ons heen. Onze vrachtwagens rijden bijvoorbeeld slimme routes door dynamische routeplanning. En doordat we vijf verschillende depots in Nederland hebben, maken we geen onnodige kilometers. Zo kijken we altijd hoe we schadelijke effecten op het milieu kunnen voorkomen. 

 

 

Job Alert

Wil jij als eerste weten wanneer er nieuwe vacatures beschikbaar zijn? Stel dan een Job alert in en ontvang de nieuwste vacatures per e-mail.