Verhalen
Van baliemedewerker tot hoofd verkoop binnendienst, en van vestigingsleider tot regiomanager. Roger (nu Business Unit Manager Vestigingen) heeft flinke stappen gemaakt sinds hij op 1 juni 1995 bij Wasco begon.

De hechtste familie vind je bij Wasco

Inmiddels werkt Roger al ruim 27 jaar bij Wasco en hij is zeer betrokken bij de organisatie.  En hij is niet de enige die blij is bij Wasco: “Veel van onze medewerkers werken hier al langere tijd, we zijn daardoor een hechte familie geworden.”

Verbeteringen
De afgelopen jaren is Wasco enorm gegroeid, maar gelukkig is dat familiegevoel er nog steeds. “Op alle afdelingen merk je dat de familiecultuur nog terug te vinden is, dat is best bijzonder”, vertelt Roger trots. “Natuurlijk zijn we professioneler geworden en maken we een grote transitie, maar dat maakt ook dat we nóg meer ruimte hebben om de betrokkenheid en loyaliteit van onze medewerkers te verbeteren.”

Er lopen een hoop nieuwe projecten: “Airconditioning in elke winkel, ergonomische werkplekken en nieuwe werkkleding”, licht Roger toe. “We vinden het belangrijk dat alle medewerkers kunnen meedenken, meepraten en meebeslissen. Zo hebben we bijvoorbeeld een projectgroep voor de nieuwe bedrijfskleding waar medewerkers uit alle lagen aan meewerken. Zij gaan op werkbezoeken en bepalen uiteindelijk het assortiment. De input die ze leveren is heel waardevol.”

Training
Naast werkcomfort hecht Wasco ook grote waarde aan ontwikkeling en groei. “Als je ambitie hebt, kun je het heel ver schoppen”, vertelt Roger. “Bij Wasco wordt er naar je geluisterd en krijg je de kans om stappen te maken binnen het bedrijf. Denk aan een doorgroeitraject voor medewerkers die vestigingsleider willen worden. Het leuke is dat het management daar volop in meedraait. Onze financiële directeur geeft een workshop cijfers en de commercieel directeur een cursus op strategie. En is je koffie tijdens de sessie op? Geen zorgen, onze algemeen directeur haalt wel even een verse bak voor je. Dat typeert Wasco!”

Informele sfeer
Die sfeer vindt Roger één van de mooiste redenen om bij Wasco te werken: “De gezelligheid in het team en de waardering die je krijgt van je collega’s is ontzettend fijn. We doen er alles aan om dat te behouden. Tegenwoordig vloggen we erop los om zo op een toegankelijke manier onze collega’s van updates te voorzien. Maar ook doen we kleine dingen voor elkaar, gewoon om waardering te tonen. Ik, als echte Limburger, haal eens in de zoveel tijd lekkere vlaaien voor het hele DC. Gewoon omdat het kan.”

Ook zin gekregen in een Limburgse vlaai? En ben je enthousiast over de betrokkenheid en informele werksfeer bij Wasco? Neem nu contact met ons op, we vertellen je graag meer!

Job Alert

Wil jij als eerste weten wanneer er nieuwe vacatures beschikbaar zijn? Stel dan een Job alert in en ontvang de nieuwste vacatures per e-mail.