Verhalen
Van facilitaire dienstverlening naar de technische groothandel: een gekke stap? Niet als je het Tim vraagt. Via via kwam hij bij Wasco Eindhoven terecht. Door de goede verhalen over Wasco maakte hij de keuze om als Medewerker Binnendienst aan de slag te gaan en daar heeft hij geen moment spijt van gehad

Mens achter Wasco

“Elke dag leer ik weer iets nieuws en het leukste vind ik het contact met klanten. Hierdoor kan ik veel impact maken”, vertelt Tim enthousiast.

Afwisselende dagen

Als Medewerker Binnendienst is Tim dagelijks bezig met allerlei verschillende werkzaamheden. “Van kleine orders verwerken tot langdurige projecten onderhouden, het werk is heel afwisselend. Daarnaast heb ik veel contact met klanten die advies vragen over installaties en artikelen. Je merkt dat iedereen hier altijd het beste beentje voorzet om elke klant zo goed mogelijk te helpen”, deelt hij trots.

Een leuk team

Ook op persoonlijk vlak klikt het goed bij Wasco. “De samenwerking bevalt me heel goed. Als ik vragen heb, kan ik bij iedereen terecht: we helpen elkaar waar nodig. Maar praten kunnen we ook als de besten hoor, we lopen regelmatig te zeveren met elkaar”, lacht Tim. “Buiten ons filiaal is dat niet anders. Ik kan goed opschieten met al mijn collega’s, of ze nou in Eindhoven zitten of ergens anders in het land.”

Job Alert

Wil jij als eerste weten wanneer er nieuwe vacatures beschikbaar zijn? Stel dan een Job alert in en ontvang de nieuwste vacatures per e-mail.