Verhalen
Van de grafische branche naar een technische groothandel, dat is wellicht niet de meest voor de hand liggende stap. Laurien liet zich daar gelukkig niet door tegenhouden en nu is ze werkzaam bij Wasco als Productmanager Airco!

Mens achter Wasco

“Ik volgde Wasco al een tijdje, maar ik dacht telkens dat ik niet voldoende technische kennis had”, deelt Laurien eerlijk. “Maar tijdens de sollicitatiegesprekken was er direct een klik en dat is het belangrijkst.”

Samen gaan we voor succes

Die technische kennis komt namelijk vanzelf, bijvoorbeeld door het inwerkprogramma dat elke startende Productmanager volgt. Nu haar eerste maand bijna voorbij is, heeft Laurien niet alleen haar kennis bijgespijkerd, maar ook de eerste uitdagingen ontdekt: “Zelf word ik enthousiast van vraagstukken over positionering van producten en merken, margeoptimalisatie, leveranciersbeoordelingen en ga zo maar door. Vraagstukken die in deze rol allemaal langskomen. Bij Wasco zie ik daarnaast een mooie uitdaging om de verbinding tussen commercie en techniek te maken.”

Die uitdaging hoeft ze natuurlijk niet alleen aan te gaan. “Het viel me direct op dat iedereen heel enthousiast en behulpzaam is”, vertelt Laurien verder. “Er heerst een grote betrokkenheid binnen de organisatie. Iedereen staat voor elkaar én voor Wasco klaar. Daarnaast is de samenwerking tussen de verschillende afdelingen goed. Geen poeha, geen haantjes, we gaan er gewoon samen voor.”

 

Job Alert

Wil jij als eerste weten wanneer er nieuwe vacatures beschikbaar zijn? Stel dan een Job alert in en ontvang de nieuwste vacatures per e-mail.