Verhalen
Het onthaal was indrukwekkend met twee Rolls Royce’s, een blauwe loper én een stoere Aston Martin met Bond girl en man.

Wasco’s James Bond VIP-avond een groot succes!

1 oktober was het zover. Wasco’s James Bond VIP-avond kon eindelijk doorgang vinden.  Ruim een jaar te laat én uitstel bovenop uitstel. De gezelligheid was er echter niet minder om.  

Vanaf 17:00 kwamen de sponsoren, directie en klanten binnen. Het onthaal was indrukwekkend met twee Rolls Royce’s, een blauwe loper én een stoere Aston Martin met Bond girl en man. De sfeer was ontspannen en het was duidelijk dat zowel bezoekers als organisatoren zin hadden in een gezellig en spectaculair avondje uit.

De gebruikelijke trailers voorafgaand aan de hoofdfilm werden deze keer vervangen door een trailer speciaal gemaakt door Wasco, Remeha, Grundfos en Honeywell. Daarnaast werd de soundtrack van No Time To Die live gezongen door Pleun Bierbooms en was Daphne Deckers aanwezig om te vertellen over haar ervaringen op de set van Tomorrow Never Dies. De hele avond stond in het teken van James Bond en de 25 films die gemaakt zijn met als klap op de vuurpijl No Time To Die.

Foto's Wasco’s James Bond VIP-avond

James-Bond-1
JB
JB2
JB4
a20o3781
JB6
JB7
JB8

Job Alert

Wil jij als eerste weten wanneer er nieuwe vacatures beschikbaar zijn? Stel dan een Job alert in en ontvang de nieuwste vacatures per e-mail.