Verhalen
Wasco’s bouwlogistiek bewijst zichzelf opnieuw. In een recent project behaalde onze klant maar liefst 50% tijdswinst doormiddel van het inzetten van slimme bouwlogistiek, prefab en volumeboxen.

Halveer de bouwtijd met Wasco bouwlogistiek

Wasco’s bouwlogistiek bewijst zichzelf opnieuw. In een recent project behaalde onze klant maar liefst 50% tijdswinst doormiddel van het inzetten van slimme bouwlogistiek, prefab en volumeboxen.

Tijd is geld luidt het cliché, maar dat maakt het niet minder waar. Het verkorten van de bouwtijd is een belangrijke manier om te besparen op de kosten. Wasco levert verschillende diensten die meehelpen aan het verkrijgen van deze tijdswinst. De video bij dit artikel geeft de kracht van slimme bouwlogistiek weer. Waar de klant voorheen 4 appartementen in een dag kon realiseren, waren dat er nu 6. Dit werd voor elkaar gekregen door goed overleg te voeren met de klant en zo af te stemmen wat en wanneer de volumeboxen en het prefab materiaal geleverd werden.

Zo werd er in het weekend geleverd, om de bouw niet in de weg te zitten. Tevens werd het in de juiste ruimte klaar gezet, waardoor de monteur niet meer met materialen over de bouwplaats hoefden te lopen. Wasco neemt hiermee vooraf veel werk uit handen, waardoor monteurs direct met de eindmontage kunnen beginnen. Er wordt voor het transport door het materiaal in de volumeboxen te plaatsen goed zorg gedragen om schade te voorkomen. Daarnaast nemen wij de afvalverwerking voor de klant uit handen door vooraf aan het transport zoveel mogelijk verpakkingsloos te leveren en achteraf door de Wasco resterende materialen weer mee te nemen. Daarnaast -ook niet onbelangrijk- heb je blijere monteurs, want zij hoeven niet met zware bouwmaterialen te sjouwen.

Bekijk het project:

 

Job Alert

Wil jij als eerste weten wanneer er nieuwe vacatures beschikbaar zijn? Stel dan een Job alert in en ontvang de nieuwste vacatures per e-mail.