Verhalen
De shop van onze vestiging Wasco Utrecht is onlangs compleet vernieuwd. Sinds het voorjaar van 2005 zijn wij gevestigd aan de Mississippidreef 91A in Utrecht. Het was dan ook hoog tijd om een groot aantal vernieuwingen en aanpassingen door te voeren.

Grote metamorfose Wasco Utrecht

De afgelopen twee maanden hebben wij een grote verbouwing en metamorfose ondergaan. Gedurende deze periode waren wij normaal geopend voor onze klanten. Wij willen onze klanten heel hartelijk danken voor hun geduld, betrokkenheid en loyaliteit de afgelopen tijd!

Wij zijn enorm trots op het eindresultaat dat we samen met onze collega’s en partners hebben gerealiseerd! Een mooie, overzichtelijke en moderne vestiging in de nieuwe huisstijl van Wasco met een zeer ruime voorraad aan installatiemateriaal.

Vanaf maandag 17 mei a.s. vieren we onze heropening met aantrekkelijke openingsaanbiedingen en een lekkere snack to go tussen 12.00 en 14.00 uur. 

Onze adresgegevens zijn:
Wasco Utrecht
Mississippidreef 91A
3565 CE Utrecht
T. 088 099 5360
E. vestiging.utrecht@wasco.nl

Tot snel bij Wasco Utrecht. We helpen je graag verder! 

Team Wasco Utrecht

Dennis van Kooten
Vestigingsleider

Utrecht-13
Utrecht-5
Utrecht-6

Job Alert

Wil jij als eerste weten wanneer er nieuwe vacatures beschikbaar zijn? Stel dan een Job alert in en ontvang de nieuwste vacatures per e-mail.